En 1398/07/29

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ؛ دبیر نخستین کنگره ملی 8000 شهید استان گیلان با اعلام این خبر گفت : فراخوان مسابقه نامه ای به یک شهید در راستای برگزاری نخستین کنگره ملی 8000 شهید استان گیلان در اردیبهشت ماه 95 منتشر شده است .

ابراهیم جوادی با بیان اینکه این مسابقه با موضوع نامه ای خطاب به یک شهید گیلانی با نام شهید مورد نظر و با توجه به زندگینامه شهید برگزار می شود ، افزود: مسابقه نامه‌ای به یک شهید در دانشگاه‌ها ، حوزه‌های علمیه برادران و خواهران ، دانش‌آموزان مقطع دبیرستان و پایگاه‌ های مقاومت محله‌ های استان گیلان فراخوان شده ‌است .
وی با اشاره به اینکه اصل نامه باید در دو صفحه A4 با فرمت word باشد ، تصریح کرد : نامه ارسال شده نباید در دیگر همایش ‌ها یا مجله‌ ها شرکت داده یا چاپ شده‌ باشد .
رئیس ستاد کنگره 8000 شهید استان گیلان نحوه ارسال آثار را به دو روش پستی و حضوری اعلام کرد و گفت : دانش آموزان علاقه مند به شرکت در این مسابقه می توانند نامه های خود را به بسیج دانش ‌آموزی مدارس تحویل دهند و سایر شرکت‌ کنندگان نیز آثار خود را به دبیرخانه همایش ، پایگاه‌ های مقاومت و بسیج دانشجویی دانشگاه ‌ها یا به نشانیاین آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدارسال کنند .
جوادی خاطرنشان کرد : نامه‌ های برگزیده با حضور نویسندگان در همایش ارائه و به 8 نامه برگزیده جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد .
نخستین کنگره ملی 8000 شهید استان گیلان ، اردیبهشت 95 در رشت برگزار می شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران