En 1398/07/29

محمدعلی شیاسی، مسئول ستاد اربعین دانشگاهیان استان گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از تشکیل شورای سیاستگذاری ستاد اربعین در استان و کشور خبر داد و اظهار کرد: سازمان بسیج دانشجویی استان مسئولیت ستاد اربعین دانشگاهیان گیلان را بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه ستاد اربعین از سال گذشته فعالیت های خود را در قالب شورای سیاستگذاری اربعین دانشگاهیان استان گیلان آغاز کرد، گفت: اطلاع رسانی و تبلیغات، ثبت نام و پشتیبانی، فرهنگی، بین الملل، کمیته مشارکت های مردمی و مالی و برنامه ریزی از کمیته های این ستاد در استان است.

مسئول ستاد اربعین دانشگاهیان استان گیلان با تاکید بر تسهیل شدن خروج دانشجویان از کشور برای شرکت در مراسم اربعین افزود: کلیه دانشجویان با مراجعه به بسیج دانشجویی دانشگاه خود می توانند با دریافت فرم تعهد و محضری کردن امضاء، همراه یک ضامن بقیه مراحل خروج قانونی ازکشور را به راحتی انجام دهند.

شیاسی با اشاره به راه اندازی کانال تلگرامی برای این ستاد در مورد اهداف ستاد اربعین دانشگاهیان افزود: ساماندهی فعالیت‌های دانشجویی در مراسم اربعین حسینی، استفاده از همه ظرفیت‌های دانشجویان، اسکان مناسب دانشجویان، گسترش در تسهیل امکان زیارت دانشجویان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های اساتید حوزه و دانشگاه از اهداف کلی ستاد اربعین دانشگاهیان استان گیلان محسوب می‌شود.

وی مبلغ دریافت ار دانشجویان را از ۸۵۰ تا ۹۰۰ هزار تومان عنوان کرد و گفت: هزینه روادید، بیمه، رفت و آمد و غذا در طول مسیر، اسکان در نجف و کربلا و همچنین هزینه‌های پذیرایی و فرهنگی را یک ‌میلیون و ۳۵ هزار تومان است که این ستاد کمتر از این را دریافت می کند.

مسئول ستاد اربعین دانشگاهیان استان گیلان تاریخ اعزام دانشگاهیان را  ۲۰ و ۲۱ آبان ماه اعلام کرد و افزود: مرزی که ستاد اربعین دانشگاهیان اعلام کرده اند مرز خوزستان است.

شیاسی از اختصاص سه دستگاه اتوبوس برای اعزام دانشجویان به کربلای معلی خبر داد و یادآور شد: تعداد ۴۲ نفر از این ظرفیت را بنا به درخواست خواهران، به زوج های دانشجو اختصاص داده ایم.

وی در پایان ساماندهی، هماهنگی و همگرایی دانشجویان و دانشگاهیان با استفاده از همه ظرفیت ها برای اعزام و برگزاری پیاده روی اربعین را از وظایف این ستاد بیان کرد.

به گزارش ایکنا، دانشجویان برای کسب اطلاعات می توانند با کانال ارتباطی @sh-hussaini  و شماره های ۰۹۱۱۷۰۷۶۷۴۱ برای برادران و ۰۹۹۰۹۵۱۹۲۱۳ برای خواهران تماس حاصل نمایند.

arbayin.jpg