En 1398/07/25
????????????اطلاعیه مهم: قابل توجه متقاضیان انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی؛
????????در انتخاب رشته سال ۹۶ عجله نکنید. بخشی از رشته شهرهای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای آتی اعلام می گردد.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو به خبرگزاری مهر گفت: انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۹۶ این دانشگاه از امروز اول تیرماه ۹۶ آغاز شده است.
دکتر علیرضا رهایی گفت: بخشی از رشته محل های کارشناسی ارشد این دانشگاه از سوی وزارت علوم تصویب شده و طبق برنامه ریزی صورت گرفته انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۹۶ از امروز آغاز شد.
وی افزود: ارزیابی بخش دیگر از رشته های کارشناسی ارشد این دانشگاه نیز در وزارت علوم درحال انجام است که نتایج آن تا اوایل هفته آینده اعلام خواهد شد.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: طی روزهای شنبه و یکشنبه، ۳ و ۴ تیرماه اصلاحیه مربوط به انتخاب رشته کارشناسی ارشد این دانشگاه اعلام خواهد شد.