En 1398/08/24

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان تصریح کرد که این دانشگاه آمادگی هرگونه همکاری با سپاه پاسداران برای حل مشکلات کشور و استان گیلان را دارد.
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر سیروس بیدریغ در دیدار با فرماندهی سپاه لاهیجان بهه مناسبت روز پاسدار اظهار کرد: «این واحد دانشگاهی با دارا بودن بیش از 8000 دانشجو و 500 استاد و کارمند، سرمایه گذاری عظیمی در بخش فرهنگی انجام داده است.

بیدریغ اعزام تعداد قابل توجهی از دانشجویان به مناطق جنگی جنوب کشور در قالب اردوهای راهیان نور ، کمک در برگزاری یادواره شهدای شهرستان لاهیجان و برگزاری یادواره شهدای گمنام آرمیده در واحد لاهیجان را از جمله برنامه های فرهنگی شاخص دانست.

سرهنگ پاسدار سید جعفر حسینی فرمانده سپاه ناحیه لاهیجان هم با ابراز خوشحالی از تعامل خوب دانشگاه آزاد با سپاه پاسداران بیان کرد: «سپاه پاسداران دارای ابعاد مختلفی از قبیل نظامی و فرهنگی می باشد، بازوی فرهنگی این نهاد، بسیج می باشد و مایه مباهات بوده که واحد لاهیجان دارای همکاری بسیار مناسبی با حوزه های مختلف بسیج دانشجویی، کارکنان و اساتید است.»

وی دغدغه های فرهنگی دانشگاه و سپاه را مشترک دانست و افزود: «از ظرفیت فرهنگی بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان باید برای اعتلای نظام و انقلاب استفاده کرد و از مهمترین وظایف دانشگاه این است که نیروی لازم برای آینده نظام و انقلاب را پرورش دهد و سپاه پاسداران تمامی توان خود را برای کمک به دانشگاه در این زمینه به کار خواهد بست.»photo_2018-04-23_14-27-25.jpgphoto_2018-04-23_14-27-23.jpgphoto_2018-04-23_14-27-20.jpgphoto_2018-04-23_14-27-05.jpgphoto_2018-04-23_14-27-27.jpg

رگزاری اولین مسابقه از سری مسابقات شیعه‌شناسی ( حضوری و مجازی)

مسابقه کتابخوانی ، از کتاب" شیعه پاسخ میگوید"

تألیف مرجع عالیقدر، حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله العالی

با 110 جایزه کمک هزینه سفر زیارتی کربلا و نجف + 14 سکه تمام بهـار آزادی

مهلت ثبت نام: سالروز پیروزی انقلاب اسلامی (1396/11/22 )

زمان برگزاری مسابقه (حضوری / مجازی) : 1396/12/17 همزمان با ولادت حضرت زهرا (س)

فرم ثبت نام در مسابقه کتابخوانی شیعه شناسی(ثبت نام انفرادی): کلیک کنید

اهداف طرح

1. پاسخگویی به 10 شبهه اعتقادی در موضوعات زیر:

تحریف قرآن/ تقیه/ عدالت صحابه/احترام به قبور بزرگان/ نکاح موقت/ سجده بر زمین/ جمع میان دو نماز/ مسح پاها در وضو/ بسم الله سوره حمد/

توسل به اولیاءالله

2. ترویج فرهنگ کتابخوانی

3. افزایش توان علمی و معرفتی شیعیان و محبین اهل‌بیت(ع)در پاسخگویی به شبهات

4. اهتمام به اصل "وحدت اسلامی" و همدلی بین مسلمانان

کتاب مسابقه

1. عنوان کتاب: "شیعه پاسخ می‌گوید"

2. نویسنده: مرجع عالیقدر حضرت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازیدام ظله العالی

3. محتوای کتاب: آموزه‌های مکتب ولایت و پاسخگویی به 10 شبهه اعتقادی

4. تعداد صفحات/ قطع کتاب: 272 صفحه/ رقعی

5. ناشر: انتشارات امام علی‌بن‌ابیطالب(ع) – قم_تلفن37732478

6.مبلغ کتاب (قیمت پشت جلد): 8500 تومان

7.مبلغ کتاب (باهزینه ارسال پست پیشتاز): 12000 تومان

(به شرکت کنندگان در این مسابقه توصیه میشود بجای خرید کتاب،از دانلود رایگان آن استفاده کنند)

تقویم اجرایی مسابقه

photo_2018-01-15_12-22-51.jpg

به اطلاع کلیه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم می رساند با توجه به حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و راه اندازی مرکز نوآوری و توسعه فناوری بهینه سازی انرژی و محیط زیست که با اهداف جذب ایده های نوآورانه فعالیت می نماید، این مرکز جهت دریافت ایده های نوآورانه در زمینه های ذکرشده اعلام آمادگی نموده است. علاقه مندان جهت اطلاع بیشتر و استفاده از این خدمات به سایت اینترنتی ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست به آدرس ceee.isti.ir مراجعه فرمایند.

photo_2017-12-30_08-54-41.jpg

دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه ازاد اسلامی که به همراه معاونین خود و اعضای هیات رئیسه دانشگاه در مراسم راهپیمایی سالگرد انقلاب شرکت کرده بود در گفتگو با خبرنگاران درباره ی حضور مردم در راهپیمایی ٢٢ بهمن گفت:

یکی از دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در درگیری با تروریست‌های تکفیری به مقام شامخ شهادت رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شاهرود، محمد(مرتضی) عبداللهی از دانش‌آموختگان رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهورد در نبرد با تروریست‌های تکفیری و در منطقه دیرالزور سوریه به مقام شهادت نائل آمد.

مراسم تشییع پیکر این مرحوم در روز شهادت امام رضا (ع) یکشنبه 28 آبان 96 در تهران از مسجد جامع صفا، میدان امام حسین (ع)، خیابان شهید مدنی، ساعت 8 صبح برگزار می‌شود.

سید امیررضا حسینی نژاد مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با تسلیت این واقعه جانسوز به پیشگاه امام زمان(عج)، مقام عظمای ولایت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و دانشگاهیان و خانواده این شهید والامقام افزود: شهید عبداللهی از بسیجیان مؤمن و عضو هیات دانشجویی مذهبی عشاق المهدی (عج) این دانشگاه بود و همیشه در صف اول برنامه‌های معنوی بود.

حسینی نژاد با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به وجود چنین دانشجویان و دانش‌آموختگانی افتخار می‌کند گفت: کم نیستند عزیزانی از بین دانشجویان که همه‌روزه در جبهه‌های نبرد علیه تکفیری‌های ظالم حضور می‌یابند و بی‌ریا و با اخلاص جان خود را درراه زنده نگه‌داشتن اسلام و پاسداری از سرزمین‌های اسلامی فدا می‌کنند.

پیکر پاک این مجاهد بلندمرتبه پس از تشییعی باشکوه در قطعه 26 گلزار شهدای بهشت زهرا (س) آرام خواهد گرفت.

جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قم به ریاست دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و حضور اعضا به منظور ارائه گزارش بودجه سال 95 و بررسی بودجه سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی استان قم برگزار شد.