En 1397/08/24
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی برنامه های فرهنگی این دانشگاه در نیمه دوم تابستان را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از ایسکانیوز، دکتر رضا نصیری مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، درباره برنامه های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در فصل تابستان اظهار داشت: یک بسته فرهنگی در حوزه نخبه پروری سیاسی و فرهنگی توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی آماده و در این خصوص از لحاظ محتوایی و اجرایی کارهای لازم انجام شده است.

وی افزود: یکی از برنامه های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی، اردوی معرفتی رضوی در مشهد مقدس است که به مدت 20 روز با برنامه های متنوع در حوزه ارتقای معرفت دینی دانشجویان برگزار خواهد شد.

نصیری ادامه داد: این اردو دو قسمت دارد، قسمت اول به مدت 10 روز در واحد نیشابور و قسمت دوم نیز به مدت 10 روز در واحد مشهد برگزار خواهد شد.

مدیر کل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که برنامه دوم این دانشگاه برنامه هیأت های دانشجویی است، تصریح کرد: در آستانه ماه محرم به مدت 5 شبانه روز مسئولان و اعضای فعال هیأت های دانشجویی در سراسر کشور در زنجان گرد هم می آیند و ابعاد مختلف یک هیأت در تراز انقلاب اسلامی در آن جا مورد بحث و ارزیابی قرار خواهد گرفت.

وی اظهار داشت: برنامه بعدی دانشگاه در نجف آباد و در حوزه کانون های دانشجویی است که دهه اول شهریور در واحد نجف آباد برگزار خواهد شد، همچنین کانون های تراز انقلاب اسلامی و هر کانونی که در حوزه فرهنگ و هنر و ادبیات، حرفی برای گفتن داشته باشد در واحد نجف آباد می توانند اقدامات خود را ارائه دهند.

نصیری در پایان گفت: برنامه بعدی در حوزه نشریات دانشجویی است؛ جشنواره نشریات دانشجویی و دوره آموزشی نشریات دانشجویی را در پیش داریم که بین 10 تا 16 شهریور ماه در شهرکرد برگزار خواهد شد.