En 1398/06/04

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان گفت: به‌دلیل ادای دینی که به شهدا داریم، دیدار‌های ماهانه از خانواده این عزیزان از برنامه‌های این واحد دانشگاهی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، سیروس بیدریغ ظهر امروز در دیدار با خانواده شهید شهریار احمددوست اظهار کرد: دیدار‌های منظم و ماهانه از خانواده معظم شهدا از برنامه‌های واحد لاهیجان است، زیرا همه دانشگاهیان خود را مدیون خون شهدا و ایثار خانواده معظم آنان می‌دانند و بر خود واجب می‌دانیم این فرهنگ را به دانشجویان گرامی انتقال دهیم.

وی که به همراه هیئت‌رئیسه و جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجانبه مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به منظور بیعت با آرمان‌های شهدای انقلاب در بیت شهید دفاع مقدس شهریار احمددوست حضور پیدا کرده بودند یادآور شد: شهدا جایگاه رفیع و والایی دارند و فرهنگ شهادت در دانشگاه آزاد اسلامی از اهمیت خاصی برخوردار است.

در ادامه دیدار پدر شهید، خصائص بارز فرزندش را خوش اخلاقی، خانواده دوستی و عشق به شهادت اعلام کرد و افزود: همه ما باید قدردان مملکت اسلامی باشیم، زیرا فرزندانمان از جان خود برای اعتلای اسلام و انقلاب گذشتند.

به گزارش آنا، شهید شهریار احمددوست در سن ۱۷ سالگی و در سال ۶۱ در منطقه عملیاتی موسیان به شهادت رسید. پس از دیدار با خاندان معظم شهید، همکاران دانشگاهی با حضور در گلزار شهدای گمنام شهرستان لاهیجان با قرائت فاتحه و اهدای گل، نسبت به مقام این شهیدان بزرگوار ادای احترام کردند.

18.jpg17.jpg16.jpg15.jpg14.jpg13.jpg12.jpg11.jpg999.jpg19.jpg

انتهای پیام