En 1398/01/30

به مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و در محکومیت اقدام سخیف رژیم ایالات متحده آمریکا

جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیحان، با فرمانده سپاه این شهر دیدار نمودند.

به مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه، ولادت امام حسین (ع) ، روز پاسدار و حضرت ابوالفضل العباس(ع) ، روز جانباز، جمعی از اساتید وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با فرمانده سپاه شهرستان دیدار نمودند.

در این دیدار، سیروس بیدریغ ضمن محکومیت اقدام شرم آور رژیم تروریست ایالات متحده آمریکا در توهین به ملت ایران افزود: امروز همه ملت ایران سپاهی هستند و دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان فرزند انقلاب، خود را مدیون ایثار و از خودگذشتگی تمام عزیزان حافظ اقتدار و امنیت کشور به ویژه پاسداران انقلاب اسلامی می‏داند.

بیدریغ با اشاره به انتشار رتبه جدید واحد لاهیجان در رتبه بندی سایمگو ادامه داد: بر اساس اطلاعات منتشر شده در سایت سایمگو، رتبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان از 68 ایران و 15 در میان واحد های دانشگاه آزاد در سال گذشته به رتبه 50 در سطح ایران و 3 در سطح واحد های دانشگاه آزاد رسیده است و این نشان از اثر گذاری تلاشهای همکاران دانشگاهی و نقش این شجره انقلاب اسلامی در پیشرفت عرصه های فرهنگی و اجتماعی کشور و استان می باشد.

بیدریغ با اشاره به سیل ویرانگر اخیر در کشور افزود: بلافاصله بعد از وقوع سیل و در راستای لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی و ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی، همکاران دانشگاهی واحد مشارکت خود را در طرح مهر رضوی شروع کرده و کمک ها به صورت خودجوش جمع آوری و در اختیار مسئولان قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با اشاره به دستور دکتر طهرانچی مبنی بر بسیج تمام امکانات دانشگاه آزاد برای کمک به سیل زدگان ادامه داد : جمع کثیری از همکاران این واحد دانشگاهی یک روز از حقوق فرودین ماه سال جاری خود را برای کمک به سیل زدگان اختصاص داده اند، که بعد از تهیه اقلام مورد نیاز با هماهنگی مسئولان مربوطه به مناطق سیل زده اعزام می گردد.

سرهنگ پاسدار سید جعفر حسینی فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان لاهیجان ضمن اظهار رضایت و خرسندی از فعالیتها و پیشرفتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان اظهار داشت: در شرایط فعلی که ایران اسلامی در زیر ظلم و ستم استکبار جهانی قرار دارد، نیازمند به همدلی بیشتر برای حل مشکلات می باشد و همه باید با هم در جهت خدمت و رفع مشکلات مردم گام برداریم.

image_2019_4_12-13_23_30_871_wlK.jpgimage_2019_4_12-13_23_29_287_rJ2.jpgimage_2019_4_12-13_23_27_53_FB6.jpgimage_2019_4_12-13_23_33_504_S2L.jpg