En 1398/08/01

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان گفت: همه عزت و آرامشی که در دانشگاه‌های کشور وجود دارد، مرهون خون شهدا و مجاهدت‌ خانواده بزرگوار آنان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، سیروس بیدریغ ظهر امروز در مراسمی که به مناسبت ولادت باسعادت حضرت علی‌اکبر(ع) و روز جوان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد، اظهار کرد: همه عزت و آرامشی که در کشور و دانشگاه‌های کشور وجود دارد، مرهون خون شهدا و مجاهدت‌های خانواده بزرگوار آنان است.

وی با یادآورشدن وجود بیش از ۶۵۰ شهید در شهر لاهیجان افزود: خون شهید منجر به ایجاد امنیت در ایران اسلامی و در یک منطقه پرالتهاب شده و تکریم خاندان معظم شاهد وظیفه و رسالت همه دانشگاهیان است.

محمدصادق جعفری مسئول کانون بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان نیز زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا را وظیفه همگان از جمله جوانان دانست و گفت: جوانان این مرزوبوم ادامه‌دهنده راه شهیدان هستند و از خداوند متعال خواستاریم که ما را در این راه ثابت‌قدم نگه دارد.

مادر بزرگوار دو شهید ابراهیم و اسماعیل باغبان نیز گفت: یاد و خاطره شهدا را زنده نگه دارید و ارزش‌های انقلاب و اسلام را به جوانان و دانشگاهیان منتقل کنید.

وی اخلاص و ترک‌نکردن نماز اول وقت را از خصوصیات بارز دو شهید خود عنوان کرد و افزود: شهیدان آگاهانه و داوطلبانه و با میل خودشان به جبهه‌های دفاع مقدس رفتند تا از انقلاب اسلامی و ارزش‌های آن دفاع کنند.

به گزارش آنا،‌ شهید ابراهیم ۲۰ ساله و شهید دانش‌آموز جاویدالاثر اسماعیل باغبان ۱۶ ساله در سال ۶۱ در موسیان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و پیکر مطهر اسماعیل ۱۶ ساله هنوز هم به آغوش خانواده بازنگشته است، پدر مرحوم این دو شهید نیز از جهادگران و رزمندگان دفاع مقدس بود که خدمات فراوانی را در ایام دفاع مقدس و پشتیبانی رزمندگان اسلام انجام داد.

213.jpg234.jpg43.jpg444.jpg333.jpg22.jpg11.jpg