En 1398/07/27

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تمام‌قد از دانشجویان و فعالیت‌های آنان حمایت می‌کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، سیروس بی‌دریغ ظهر امروز در نشست صمیمی و هم‌اندیشی با نخبگان دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با گوش فرادادن به درخواست‌ها و نیازهای دانشجویان در رابطه با انجمن‌های علمی این واحد دانشگاهی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تمام‌قد از شما دانشجویان و فعالیت‌های شما حمایت می‌کند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی بستری مناسب برای انجام فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی است و ما در تلاشیم با بهبود روند عملکرد این دانشگاه، برای به تحقق یافتن اهداف شما گام برداریم.

سیروس بی‌دریغ ادامه داد: شما دانشجویان آینده‌داران این کشور هستید و من حمایت کامل خود را در هر زمینه‌ای از شما جوانان اعلام می‌دارم.

به گزارش آنا، در این مراسم دانشجویان در محیطی دوستانه پیشنهاد‌ها و انتقادات خود برای پیشرفت دانشگاه در زمینه‌های مختلف را اعلام کردند.