En 1398/07/30

امام جمعه لنگرود، دفاع مقدس را تضمین‌کننده شرافت امروز ایران اسلامی دانست و گفت: دفاع مقدس نمونه بارز پایداری جوانانی است که برای حفظ ناموس تلاش زیادی کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، ششمین یادواره دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجواد سلیمانی امام جمعه لنگرود، مداحی مهدی ترکاشوند و ذکر داستان زندگی شهید بهروز صبوری از زبان مادر بزرگوار شهید برگزار شد.

امام جمعه لنگرود در این یادواره با بیان اینکه حق‌گویی و حق‌مداری رمز موفقیت ما در هشت سال دفاع مقدس بود، اظهار کرد: این امر بسیار مهم موجب پیروزی ما بر دشمن و تأثیرگذاری بسیار بالای شهدا در نظام جمهوری اسلامی ایران است.

حجت‌‌الاسلام سلیمانی، دفاع مقدس را تضمین‌کننده شرافت امروز ایران اسلامی دانست و ادامه داد: دفاع مقدس نمونه بارز پایداری جوانان و مردانی است که برای حفظ ناموس و آبروی وطن رشادت‌های زیادی انجام دادند.

وی با اشاره به همت والای شهیدان و تأثیرگذاری آنان در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: ریشه و بنیان این نظام مقدس با خون شهیدان آبیاری شده و درخت تنومند جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا به‌ویژه شهدای هشت سال دفاع مقدس روزبه‌روز پرثمرتر خواهد شد.

امام جمعه لنگرود، رسالت دانشجو را در حفظ نظام جمهوری اسلامی و زنده نگهداشتن یاد شهیدان و نامشان مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: شما جوانان آینده‌سازان ایران اسلامی خواهید بود و باید با توجه به رهنمودهای امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری و زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا، پرچم مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران را به دست صاحب اصلی آن حضرت صاحب‌الزمان(عج) برسانید.

سلیمانی با تشویق جوانان به ولایت‌مداری مطرح کرد: شهیدان بهترین الگو برای جوانان امروز هستند و الگوبرداری از شهیدان برای جوانان امری ضروری و مهم است تا راه رسیدن به مقصود و معبود الهی هموارتر شود.

وی در پایان با قدردانی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و بسیج دانشجویی به سخنان خود پایان داد.

مادر شهید بهروز صبوری نیز در این یادواره از سال‌ها گمنامی پسر خویش سخن گفت و از همه حضار خواست که برای دو شهید آرمیده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برادری و خواهری کنند تا گمنام و غریب نمانند.