En 1398/07/29

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و سیاهکل گفت: این واحد دانشگاهی آمادگی لازم را برای همکاری در زمینه‌های حقوقی با اداره دادگستری لاهیجان اعلام می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، ظهر امروز جمعی از استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با حضور در اداره‌کل دادگستری شهرستان لاهیجان با مدیرکل این نهاد دیدار کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و سیاهکل در این دیدار گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان یکی از بزرگترین واحدهای دانشگاهی کشور و دومین واحد بزرگ در استان  گیلان محسوب می‌شود که دارای ۸ هزار دانشجو، ۴۰۰ هیئت علمی و کارمند و ۴۰۰ رشته دانشگاهی بوده و ۲۰ رشته در مقطع دکتری در این واحد دانشگاهی فعال است.

سیروس بیدریغ، توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و سیاهکل را در منطقه منحصربه‌فرد دانست و ادامه داد: دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و سیاهکل دارای رشته‌هایی از قبیل حقوق، روانپزشکی و فقه است که می‌تواند در بسیاری از مشکلات شهرستان و دادگستری ورود کرده و برای رفع مشکلات اقدام کند؛ دانشگاه نیز به تعامل با ارگان‌ها و نهادها از قبیل دادگستری نیازمند است.

رئیس اداره دادگستری شهرستان لاهیجان و سیاهکل نیز در این دیدار با قدردانی از حضور دانشگاهیان،  تأثیر دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان در تحولات جامعه را ویژه اعلام کرد و گفت: جایگاه دانشگاه و تلاش استادان و کارکنان در پرورش نیروی انسانی بسیار مهم است و این وظیفه دادگستری است که فضای آرامی را که دانشگاه‌ها برای انجام وظایف محوله نیازمند آن هستند را فراهم کند.

محمدباقر بدوی تصریح کرد: تبادل اطلاعات و مسائل علمی، برگزاری کلاس‌ها، کارگاه‌ها و سمینارهای علمی مشترک به‌خصوص در رشته‌های مرتبط مانند حقوق و روانشناسی از حوزه‌های مشترک برای کار است و دانشگاهیان باید برای حل مشکلات دادگستری ورود جدی کنند و ما نیز در حد توان از آنان حمایت می‌کنیم.