En 1399/03/06

با حضور علاقمندان به علوم شیلاتی، اولین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی برگزار می گردد

به گزارش خبرنگار آنا از لاهیجان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با همکاری شهرداری چاف و چمخاله، اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گیلان، اداره کل شیلات استان گیلان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان، اولین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان مستقر در چمخاله برگزار می گردد.

سخنرانی علمی، کارگاه آشپزی با حضور سامان گلریز داور بین المللی آشپزی با اعطای گواهی معتبر، نمایشگاه محصولات غذایی دریایی و مسابقه آشپزی با جوایز از برنامه‌های جشنواره می‌باشد.

جشنواره تخصصی غذاهای دریایی، روز پنجشنبه ۲۸ آذر ماه در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان چمخاله واحد لاهیجان برگزار می گردد، علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با تلفن های 0photo_2019-12-16_10-04-00.jpg9114520933 و 01341229081تماس گیرید