En 1400/01/25

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان از دانشجویان مستعد، با انگیزه و دغدغه‌مند دانشگاه، جهت ثبت نام انتخابات هیات مدیره انجمن های علمی دانشجویی دعوت می‌نماید.

کلیات و اهداف:

اهداف انجمن به شرح زیر است:
  • تعمیم و تعمیق روابط علمی و پژوهشی اعضاء.
  • ایجاد ارتباط مستقل ومستمر بین دانشگاه و اعضاء انجمن به منظور رفع نیازهای علمی و تخصصی اعضاء.
  • به هنگام کردن دانش اعضاء و آشنایی بیشتر با مسائل موضوع انجمن.
  • شناخت و طرح مسائل و مشکلات موضوع انجمن و ایجاد زمینه های تحقیقاتی جدید در جهت باروری علمی اعضاء و ارائه راهبردهای علمی در جهت حل مشکلات.
  • کمک به اعضاء در امور آموزشی و پژوهشی.
  • ایجاد ارتباط با انجمنها و موسسات علمی و تحقیقاتی داخل و خارج کشور پس از تصویب کمیسیون مرکزی ،  در راستای تبادل اطلاعات علمی و شناساندن توانمندی علمی دانشگاه آزاد اسلامی.
  • انتشار نشریات در زمینه … و برابر مقررات  و ضوابط کمیسیون مرکزی.
  • تلاش در جهت اعتلای دانشگاه آزاد اسلامی در ایران و جهان .
وظایف و نوع فعالیت های انجمن :

انجمن صرفا در زمینه های علمی ، آموزشی مشاوره علمی و اجرایی در حوزه ها و گرایشهای مربوطه و حمایت علمی وپژوهشی از اعضاء فعالیت خواهد داشت .

اهم این فعالیت ها به شرح ذیل می باشند :

الف)  ایجاد زمینه های ارتباط بین انجمن ، دانشگاه و سایر مراکز علمی به منظور :
  • انجام امور پژوهشی، آموزشی، در رشته مربوط.
  • انتقال دستاوردهای علمی و عملی اعضاء به دانشگاه و سایر مراکز علمی و متقابلاً انتقال آخرین یافته های علمی به انجمن.
ب) مهیا ساختن محیطی مناسب برای اعضاء به منظور :
  • تبادل نظر علمی ، تخصصی و آماده سازی زمینه برای کارهای حرفه ای و ایجاد خلاقیت و فعالیت های علمی و پژوهشی.
  • ارائه طرح های پژوهشی در ارتباط با موضوع انجمن تامین هزینه های طرح، فقط پس از تصویب طرح در کمیسیون مرکزی انجمن های علمی ، ادبی و هنری دانشگاه امکان پذیر خواهد بود.
  • شناخت استعدادها و هدایت آنها به سوی مراکز نیازمند.
  • برگزاری کارگاه ها، وبینار ها و… آموزشی.
  • برگزاری و شرکت مسابقات علمی دانشجویی.
  • بازدید از مراکز علمی و تحقیقاتی.
ج ) کمک به اشاعه فرهنگ استقلال ،آزادی ،توسعه علمی و نفی وابستگی از طریق:
  • تشکیل کنفر انسها ، سمینارها و گردهمایی های علمی و تخصصی در زمینه مربوطه.
  • شناسایی وتجزیه وتحلیل مشکلات و نارسایی های موجود در زمینه های مربوط به مسائل علمی موضوع انجمن.
  • ارائه طریق جهت حل مشکلات و انعکاس نتایج حاصل از بررسی‌ها به مراجع ذیربط در دانشگاه.

اساسنامه انجمن های علمی:

دانلود

شرایط عمومی ثبت نام:

• حداقل یکسال از زمان تحصیل دانشجو باقی مانده باشد.
  • اشتغال به تحصیل در رشته مربوطه.
  • عدم عضویت در شورای مرکزی دیگر انجمن های علمی دانشجویی و دیگر تشکل های دانشجویی.
  • عدم مشروطی دانشجو متقاضی در ترم گذشته.

مدارک مورد نیاز جهت عضویت:

• عکس اسکن شده کارت ملی
  • عکس اسکن شده شناسنامه
  • عکس اسکن شده کارنامه تحصیلی (در صورتی که قادر به دریافت کارنامه نیستید فقط اسکن کارت ملی و شناسنامه خود را اپلود نمایید و موضوع از طریق راه های ارتباطی گفته شده در ادامه اطلاع دهید.)

(جهت اسکن مدارک خود میتوانید از نرم افزار هایی مانند Camscanner در تلفن های هوشمند استفاده کنید.)

ثبت نام

جهت ورود به فرم ثبت نام حتما باید با حساب gmail خود وارد شوید

• جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۴۱۲۳۰۰۵۸-۰۱۳ دفتر باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه و یا به شماره ۰۹۹۱۰۶۴۵۱۹۱ در پیامرسان ها و یا به آی‌دی @scc_liau پیغام دهید.

📚

27598ae8-0d3f-486c-bc80-cc01befc0161.jpg